Egyedi gyártás

Egyedi igénynek megfelelően, egyedi szimulátor épités rendelésre. Statikustól a 6DOF szimulátorig szinte bármit megépitünk és testreszabunk. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális szimulátorok épitésében és fejlesztésében. A szimulátor realisztikumát szem előtt tartva aktiv autóversenyzők tapasztalatait felhasználva hangoljuk szimulátorainkat hogy a tényleges és valós visszajelzéseket nyerjük ki a kezelőszervekből, illetve hogy a lehetőségeken belül a fizikai hatások szimulálását is valós alapok szerint kalibráljuk. Szimulátorainkat teljesen egyedivé szabjuk az igényeknek megfelelően legyen szó az ülésről pedálról vagy akár a kormány szerkezetről.

Személyre szabható perifériák

Verseny homologizált ülések

Szinte bármilyen homologizált ülést fel tudunk szerelni a szimulátorra. Ez különösen fontos mozgatással rendelkező szimulátor esetén, melynél az ülés egy fix üléspoziciót biztosit, illetve az össz élményhez nagyban hozzájárul. Különbözőméretü ülések léteznek, egészen a magas és széles kialakitásutol a keskeny szoros ülésekig.

DD2_prime_1

Kormányrendszer

Igénynek megfelelően alkalmazunk a piacon fellelhető bármilyen kormányvezérlést. Ez lehet szijas, fogaskerekes vagy driect-drive rendszer. A kormánymotorok terén széles árkategóriák léteznek. Ennek oka hogy ma már a tökéletes erő-visszacstolást is képesek vagyunk szimulálni. A szijas és fogaskerekes technológia elérhető árú megoldást biztosit a szimulátorozni vágyóknak, azonban a direct-drive rendszer szinte összehasonlithatatlanul realisztikusabb erő visszacsatolást biztosit. A direct-drive rendszerek szervómotorral rendelkeznek amely lehetővé teszi a leg pontosabb és leg precizebb irányitását a jármünek.

rs6m3triple_d9f8499e-b55c-4bf4-868f-dff82b4e0a30_600x

Egyedi váz / cockpit

Igény szerinti anyagokból, variálható kialakitású egyedi vázak készitésével teljes mértékben személyre szabható a szimulátor kialakitása.

gt3_2

Cserélhető / egyedi volánok, váltók és kézifékek

Kormány vezérlés tipusátol függöen különböző volánok egyszerü cserélésére van lehetőség. Ezzel verseny kategóriára / autóra szabható volánhasználatát biztositjuk, igy mindig a leg realisztikusabb perifériával irányithatja az adott tipust. Ez igaz a váltóinkra is, legyen szó H-kulisszás, szekvenciális vagy kormányváltóról.

RGR-GTPP3XTF-2

Egyedi pedálszettek

Egyedi pedálszettek hidraulikus vagy Load-Cell kialakitásban egyedi pedálrudak alkalmazásával. Pedáljaink fejlesztésekor a legfontosabb az volt hogy egy igazi versenyautó pedálgépének érzetét adjuk vissza. Ennek okán a fékpedál a nyomás erősségétől függően adja le a fékerőt nem pedig apedál útjától függően.

Különféle mozgatási mechanizmusok

Számos tipusú elektromotoros mozgatási rendszert ismerünk és alkalmazunk. Mozgatni tudjuk az egész vázat, a tengelyeket és az ülést. Épitünkj statikus rendszereket buttkickerrel illetve 2 DOF-es renszertől egészen a 6 DOF rendzserig bármilyen mozgatást tudunk alkalmazni.

shop.gperformance.eu-Sim-Lab-Triple-monitor-stand-VESA-75_100-black-iso-view-2-G-Performance

Különféle megjelenitési módok

1 monitor / tv-s konfigurációtól kezdve a 3 monitoros setupig bármilyen összeállitást össze tudunk rakni a megrendelő igényei szerint. Szimulátorainkat Oculus Rift VR headsettel is igényelhetik.

j1uux9yf9em9

Felhasználási célra optimalizált PC

Az adott felhasználási céloknak illetve igényeknek eleget téve állitjuk össze a megfelelő számitogépet a gyors és zavartalan üzemelés érdekében.

Kapcsolat

Tel.: +36 70/344 7000
Email: info@a-st.hu
2120 Dunakeszi, Fő Üt 56/1
Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig 9:00 - 17:00
tudj meg minél többet minél hamarabb